Händelser i Vardagslivet med Prinsen

Hoppas något kan roa Dig.

fredag 8 juli 2011

MIN NYA POLARE

Nu går skam på torra land.Om Du bara visste så bedrövad jag är, att inte ha en fotoblogg som jag blivit van vid. Hela morgonen har jag hållit på och överfört bilder från webben, men de är gamla,inte lika kul.De som var   på fotobloggen  blev  ju nya för varje dag som jag tog dom.

men Du och jag får hålla ut, som tur är har vi alla andras bloggar att trösta oss med, den ena vackrare än den andra eller alla lika fina med olika motiv från när och fjärran men även här i vårt underbara Sverige.

Jag får försöka lära om att på något sätt få in foton som jag tar med nya Zylo -mobilen, inte bara snacka.En idiotisk apparat för mig i alla fall, hade hellre velat ha en IPHONE i så fall.Den här har också pyttesmå tangenter när jag ska skriva sms.Det går att ta emot MMS, men inte skicka.Helknäppt.

Åker ner till Moilizera en butik som har fler operatörer till hands.Har blivit väl omhändertagen här i Södertälje, men läst fruktansvärda klagomål på dom i andra städer, att gamla tanter . farbröder blivit lurade.

Det gick ju så snabbt allt, hann ju inte med att tänka, ska jag verkligen ha en ny mobil.Jo, om den fungerar precis som min gamla så varför inte. Men nu gjorde den inte det. Jag är förgrymmad.


 Måtte det bli lite ordning i det här fallet med Zylo-mobilen och att de på depån kan hjälpa mig.

Återkommer med ny rapport.

Den nya kommer här:

Ingen förändring. Jag är upplåst med denna odugliga tingest i 24 månader.
Får söka stå ut fast det är svårt. Inte hör jag att prata i den med headsetet.Får försöka utan.
Svårt med hörapparater.Vet inte hur många gånger jag varit ner och gnällt  och beklagat mig till Ramiz om den här.
Visst okej det blir större och fina foton, som jag ännu inte fått in på datorn.Är rädd att jag gör fel.


Vill att någon visar mig.

Nu ska jag bespara Dig mitt lidande, den förra tog det nästan tre år att lära in.
Nu har jag ju tid, 23 månader kvar.Om han vore just, kunde jag ju fått byta första gången. Men jag ska stå ut
med den här och försöka att inte tappa tålamodet stup i ett som jag gör.Dels att den är tung och klumpig precis som jag själv är och lite rosa om kinderna dessutom, så vi klär varandra så att säga.

Nu ska vi kampera ihop och göra det bästa av situationen som den är.

Suck !

Vad säger Du.? Tror Du jag lyckas vänja mig. Kanske, jag har ju en enorm vilja och kraft att lyckas med det jag ger mig in i.








3 kommentarer:

  1. Jo men jag tror att du kommer att fixa det!! Sätt dej i lugn och ro med handboken, om det nu följde med någon...(det gjorde inte till min...)och läs, jag tror säkert att du kommer att klura ut det. Vad jag förstår är det ju en Sony Ericsson så det är säkert inget dåligt köp.
    Lycka till!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Självklart kommer du att lära dig, men ta all hjälp du kan få där du köpt den. Jag vet inte vilken sorts mobil du har. Jag var ju så besviken att ha blivit pålurad en för enkel mobil, en Nokia 7230, men den har ju alla funktioner. När sedan rdion la av och sedan usb-överföringen av bilder till datorn kontaktade jag TRE (som jag haft i många år). Eftersom mitt abonnemang gick ut i okt, fick jag beställa en ny. Men nu hade jag noga undersökt på nätet vad jag ville ha och den blev det. Jag har hämtat bruksanvisning till den på nätet, men de viktigaste funktionerna har jag listat ut så småninjgom. Det enda jag var besviken på var att telefonen levererades utan det *minneskort* man måste ha för att lagra foton. Jag har HTC- Wildfire S, så jag gick in på deras hemsida o beställde ett kort för 175 kr. Har inte hunit kolla hur man sätter dit det, har ju bott hos dottern, Äntligen hemma igen, Styrketräningen idag gick perfekt, men varmt och jag är så trött att ja somnar nästan framför datorn. Så nu blir det en tupplur.
    Lycka till med telefonen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. klart du fixar det har du en handbok så läs den steg för steg ,
    må gott

    SvaraRadera